Уеб дизайн

Уеб дизайн

Съвременният уеб сайт е средство, чрез което Вие можете да промотирате своите идеи в интернет пространството, както и да се свържете с настоящи и потенциални клиенти. Също така все повече компании използват собствените си страници като инструмент за ускоряване на определени бизнес процеси – работа с клиенти и партньори, интернет проучвания, електронна търговия. 

escom може да изгради Вашият уеб сайт изцяло. Нашите услуги са съобразени с вашите изисквания:

Информацията в във всеки сайт, трябва да се поднася в ясен и достъпен вид, съобразно аудиторията, за която е предназначена. Затова всеки аспект от проекта е реализиран с идея да успеем да достигнем определените от вас цели и да покрием изисквнията на потребителите.

Сайтовете, които разработваме са:

   Статичният сайт няма административен модул за редакция на съдържанието. Използва се за изработка на презентационни или информационни сайтове, при които добавянето на информация не е необходимо да става периодично.

   Динамичният сайт съдържа административен модул за редакция на съдържанието. Използва се за изработка на сайтове, при които добавянето и редактирането на информация е необходимо да става периодично.

   Модулът позволява форматиране на текста в страниците, добавяне и премахване на изображения, добавяне и премахване на връзки (линкове), организиране на списъци, добавяне на текуща дата и час, добавяне и редакция на таблици, хоризонтални линии, емоут икони, добавяне на флаш и други медийни елементи, печат на съдържанието и всичко това с пълен контрол върху позиционирането.

   Интернет порталите са уеб сайтове, които имат предимно информативен или социален характер и генерират огромно количество посещения. Много често те включват хиляди потребители, които участват активно в тях, чрез добавяне на съдържание – коментари, статии, снимки, видео клипове. Това от своя страна води до многократно увеличаване на съдържанието, генерирано от потребителите, както и до промяна във възприемането на интернет като платформа. 

 escom има задълбочен опит в изработката на интернет портали. Всеки интернет портал трябва да се планира предвидливо и внимателно от гледна точка на структурата, логиката, свързаността и архитектурата.

Хронологията, която следваме при изработката им е следната:

Текущи проекти:

www.haskovo.net; http://dimitrovgrad.bgvesti.net/;  http://kardjali.bgvesti.net/

       http://schools.haskovo.net/

Блог системите са мощни уеб платформи, за публикуване на информация със специфични характеристики и лесни за експлоатация.

Думата блог идва от английското blog -> web + log. На практика блоговете представляват онлайн журнали, редактирани от собственика им.

Блоговете могат да са лични или професионални, строго обвързани с дадена тема или произволни, могат да бъдат обновявани всеки час, веднъж месечено, дори годишно. Те притежават собствен административен панел, осигуряващ контрол върху съдържанието, система за търсене, динамично генериране на страници, защитено с парола съдържание, прикачване на файлове и изображения, модул за организиране на постовете в категории и под категории, емоут икони, система за архивиране на съдържанието и още много други характеристики.

  Да се прави редизайн на вече съществуващ уеб сайт е от огромно значение. Факт е, че фирмите, правещи редизайн на сайтовете си на всеки три години, увеличават значително приходите си. Обновяването на сайта е затварянето на стара страница и отваряне на нова, със свежи и иновативни идеи, предлагащи актуални връзки с потребителите.

  Yahoo и MSN са едни от първите, осъзнали важността на това да се прави редизайн. Променяйки периодично външния изглед на сайта си, давате още една причина на потребителите му да посещават категориите в него, дори само водени от интерес и любопитство. Важно е не да се променя целия дизайн всеки месец (това обърква посетителите), а да се прави умерено, средно на три години.

  Нещата бързо омръзват на хората. Всъщност е доста лесно да накарате посетителите ви да загубят интерес към вашата компания. Струва ли си тази загуба? Какво я предизвиква?

 

  Хората лесно губят интерес. Ако уеб сайта, който посещават не ги грабне веднага, просто го отписваме. Това е още една причина за така бурното популяризиране на блог системите Те не само позволяват на човек да чете мислите на други хора, но може да прави това всеки ден! Блог системите са страхотен начин за свързване със съществуващи посетители.

  Освен всичко това, и търсещите машини проявяват по-голям "интерес" към сайтове с актуално съдържание.
Колкото по-добре човек изглежда онлайн, толкова по-стойностни ще са сумите, които получава. Хората искат да знаят, че взимат правилните решения за своите семейства, приятели или бизнес. Те винаги ще препоръчват компания, с която са горди че работят.

 

 Изработка на банери

 

КАК РАБОТИМ?

1. НАЧАЛО

1. Оценяване на проблема, очакванията и нуждите ви.
2. Описване на първоначалната концепция, целевата аудитория и уеб дизайн
3. Излагане на нашата представата за уеб сайта и одобрение от Ваша страна

 2.ПРОЕКТ

1. Създава се дизайнерско решение - уеб дизайн
2. Клиентът избира едно от решенията

3.ПРОГРАМИРАНЕ

1. Проектиране на модел на уеб сайт
2. Дефиниране на база данни
3. Изработване на административна система
4. Влагане на вече изготвения уеб дизайн
5. Тест и отстраняване на дефекти по уеб сайта
6. Сайтът се пуска онлайн

4.ФИНАЛ

1. Провеждане на обучение за работа с уеб сайт