Ти, аз и бившият ми партньор се завръща с нов сезон



Ти, аз и бившият ми партньор (12x60) се завръща със своя 2-ри сезон на  17 май от 21:00 часа. Връзките вече не са универсални, тъй като тези бивши партньори прекрачват границите и разтърсват нещата, като остават в живота на бившия си партньор.

В търсене на още един съпруг (6х60) е нова поредица с премиера на 28 май от 21:00 часа. Полиаморни съпрузи се ориентират във възходите и паденията на своите взаимоотношения, докато се стремят да привлекат още съпрузи в живота си. Поредицата ни представя четири двойки, в които жени, търсят допълнителен партньор, който да приобщят във връзката си. Една от тези двойки са Кения и Карл Стивънс. Семейство Стивънс са женени от близо 30 години, а Кения е във втори брак от около десет. Четири години след брака на Кения с Карл тя се влюбва в друг мъж. Години след романтичната изповед на Кения, Карл признава, че се е влюбил в своя колежка. Кения се радва, че съпругът ѝ ще отвори връзката им, стига тя да има същата свобода да го направи.

Запознайте се със Селма Блеър (60 мин) е премиерният документален филм на 30 май от 22:00 часа. Той излиза в месеца, посветен за борбата с множествената склероза. Актрисата Селма Блеър ни дава достъп до ежедневието си, докато се адаптира към живота с множествена склероза. След като разкрива диагнозата си в социалните медии, Селма се превръща в говорител, който да привлече вниманието към болестта...