Кой уби създателя на Тетрис? Мистериите по ID през май



На 7 май една след друга ще се излъчат трите части на криминалната поредица Кой уби създателя на Тетрис? Първа част започва в 22.00 часа. Семейство руснаци е брутално убито в дома си в Силициевата долина, а единият от тях е създател на видеоиграта „Тетрис". Липсата на доказателства обърква полицията. Във втората част от 23:00 часа детективите са озадачени от несъответствия в доказателствата. Те започват да подозират инсценировка, но изненадващ източник осуетява разследването. Финалната част започва в 00:00 часа. В нея следовател се надява да разреши случая с убийството-самоубийство на Владимир Похилко и се връща на местопрестъплението, където прави нови потресаващи открития.

Убийства на лоши момичета (8х60) стартира на 15 май от 22:00 часа. Тези мистерии от реалния живот разкриват тъмната страна на женските връзки и съперничество. Кои са кралиците и подражателките - и кои процъфтяват от ревност и клюки? Понякога тази динамика води до шокиращи актове на психологическо и физическо насилие.

В Смърт по време на мечтаната почивка (9х60) членове на семейства, приятели и следователи споделят от първа ръка разкази за мистериозни смъртни случаи на британски граждани в чужбина, както разкрити, така и неразкрити. Поредицата започва на 23 май и нов епизод ще се излъчва всеки вторник от 22:00 часа.

На 28 май една след друга ще се излъчат трите едночасови части на Джаред от Subway. Мъжът от Subway очарова и вдъхновява цяла нация с невероятната история за отслабването си, но зад привлекателната му фасада се крие опасна тайна. Радиожурналист се опитва да разобличи говорителя на Subway Джаред Фогъл като сексуален насилник на деца. Животът на две млади момичета е в опасност. Рошел Хърман иска да разобличи Джаред Фогъл като насилник и рискува всичко. Шокираща поредица от събития води до разобличаването му.

На 31 май идват нови епизоди от седми сезон на поредицата Неразгадана мистерия (5х60). Актуални случай на истински престъпления, при които остават въпроси без отговор, се връщат за повторно разследване, а мистерията в тях се разплита. Чуйте разказите на най-близките на жертвите, включително на семейството, приятелите, локални журналисти и органи на реда