Премиера на "Убийствата в Playboy" по ID



Трети сезон на Признаци на психопата (10х30 и 1х60) се завръща с нови епизоди всеки вторник от 23:00 часа. Психопатите се опитват да се представят за нормални хора, но те се разкриват чрез собствените си думи, издайнически знаци и често престъпни действия. 

Нови епизоди от втори сезон на Обаждания от затвора (10х60) може да следите всеки четвъртък от 22:00 часа. В тази завладяваща истинска криминална поредица телефонните разговори в затвора помагат на детективите при разследването на убийства. 

На 14 април, петък, е премиерата на Убийствата в „Плейбой" (6х60). Тези истории разкриват клопките на славата за онези, които се появяват на страниците на Playboy. Всяка мистерия изследва убийства, които се пресичат с Playboy, принуждавайки зрителите да поставят под въпрос всяко възприятие, което имат за едно от най-разпознаваемите издания в Америка.

Изцяло нова поредица Животът на ченгетата (5х60) стартира на 19 април, сряда, от 22:00 часа. Работата на полицейски служител никога не е лесна, но днес полицаите са изправени пред ръст на престъпленията и система за социални грижи, поставена на ръба на функционирането си.  От нападения заради наркотици до потенциално животозастрашаващи ситуации, служители на първа линия говорят откровено за полицейската работа в съвременна Великобритания.