Цената на Клуб "Веселие" и Д-р Пъпкотрепач: специални случаи по TLC



Звездата на TLC д-р Сандра Лий се завръща с непоказвани случаи в поредицата си. Д-р Пъпкотрепач: специални случаи (10х60) е нов сезон с известната дерматоложка. Тематичните епизоди ще се излъчват всеки петък от 21:00 часа. Въоръжена със своя скалпел, предпазна маска и способността си да съчувства, д-р Лий винаги дава най-доброто от себе си да накара пациентите да се чувстват комфортно, докато лекува кожните им заболявания. Епизодите в Д-р Пъпкотрепач: специални случаи включват уникални кожни проблеми, включително състояния, които д-р Лий не е срещала никога преди - "цилиндром на подпухнала глава" - мъж с толкова голяма киста, че сега покрива почти изцяло окото му, както и жена, чиято екзема е причинила нейното oбсесивно-компулсивното разстройство (OCD) и агорафобия. Д-р Бети Сонг се присъединява към практиката, за да помага на д-р Лий. Заедно те са готови да разрешат някои трудни и понякога екстремни случаи, които други лекари не бих поели. В този процес обаче те ще променят завинаги живота на нова, извадила късмет с добри лекари, група пациенти.

Мини поредицата „Цената на Клуб „Веселие" ще дебютира на 23 април от 23:00 часа с три части по 60 минути. Актьорският състав и екипът на „Клуб „Веселие" разкриват изненадващи истини зад създаването на сериала и разказват за метеоритния възход на един холивудски хит, както и за трагедиите на някои от звездите му.

„Цената на Клуб „Веселие": Новите лица в играта. В него актьорите и екипът разказват за „Клуб „Веселие" и анализират как внезапната слава и неумолимият натиск да направиш хитово шоу могат да имат трагични последици.

„Цената на Клуб „Веселие": Шоуто трябва да продължи. Чуйте смразяващите истории за тъмната страна на славата и богатството, докато приятели и журналисти разказват за последните мигове на звездата от „Клуб „Веселие" Кори Монтийт.

„Цената на Клуб „Веселие": Когато музиката спре. Нещастието поразява „Клуб „Веселие", а актьорите и екипът се чудят дали техният хитов сериал е прокълнат или това е цената на успеха.

90 дни до сватбата: Дневниците (8x60) се завръща със своя 4-ти сезон на  17 април от 21:00 часа. Осемте едночасови епизода дават интимен поглед към живота на нашите двойки, разказан от тяхната гледна точка. Без продуценти или екип, актьорите заснемат ежедневния си живот, докато продължават да се справят с пандемията от COVID-19 и всички предизвикателства, които тя носи пред техните взаимоотношения. 

Сестри над нормата се завръща с нови 10 едночасови епизоди от 27 април от 21:00 часа. Тами се бори да се справи, след като преживя преживяване на косъм от смъртта, а Ейми осъзнава, че да си майка с наднормено тегло може да се окаже прекалено.