Акценти по Discovery през април



Да продадеш колата си (10х60) идва със своя 18-ти сезон, а нов епизод се излъчва всяка сряда от 21:00 часа. Опитният търговец на автомобили Майк Брюър и механик с различни умения работят по възстановяването на класически превозни средства с ограничен бюджет и се сблъскват с интензивни предизвикателства. Въпреки предизвикателствата те винаги успяват да намерят нов щастлив нов собственик на своите творения.

Още една класическа поредица се завръща с нов сезон - Ловци на трофеи(10х60). 17-тото издание на поредицата идва с нов епизод всеки четвъртък от 21:00 часа. Дрю Причард прави пари от части от сгради, които другите не искат. Независимо дали става дума за исторически комин от средновековно имение или стъклен купол на оранжерия от викторианска епоха, той прекарва живота си в търсене на архитектурни съкровища.

Избавлението на чифлика (10х60) стартира своя пети сезон на 14 април от 21:00 часа. Марти, Мат и Мисти Рейни използват своя опит в строителството, земеделието и лова, за да помогнат на хората, които се стремят да живеят извън „мрежата“.

Discovery ще отбележи Деня на земята на 22 април от 22:00 часа с маратон от три заглавия и почти 4 часа тематично съдържание: Бондът (1х60), Застрашен от изчезване (1х60), Върнете пристанището(1х120).