"За всички създания - големи и малки" се завръща с нов сезон



Пригответе си чашите за топло мляко или чай и одеалцата за пред телевизора! Независимо от времето – на 7 ноември, понеделник, "За всички създания – големи и малки" се завръща по Epic Drama с чисто нов сезон. При премиерата си в родната Великобритания третото издание на поредицата получи възторжени отзиви от почитателите си, които го наричат "нежен, забавен, сгряващ сърцето", „красив и отпускащ", „тотална радост" и "задушевно бягство от турбулентния свят".

Така че, докато студените утрини и топлите пуловери се прокрадват отново в дните ни, слагайте пантофите и се сгушете пред телевизора за по един нов епизод всеки понеделник от 22:00 часа, само по Epic Drama.

В третия сезон на все по-популярната класическа драматична история в епоха, вероятността за нова Световна война надвисва над Дейлс. Предстоят промени за жителите на Дароуби, Северен Йоркшир, особена за Джеймс и Хелън, които отгръщат нова вълнуваща страница в живота си.

В този сезон Джеймс се бори, за да балансира между все по-големите си отговорности във ветеринарната клиника и задълженията си в новото семейство, което създават с Хелън. На самата Хелън не й е лесно да се раздели с предишния си живот в семейната ферма с баща си и сестра си и да намери новото си място между стените на Скелдейл Хаус. Тристан, който най-сетне си е взел изпитите, сега вече трябва да се изправи лице в лице със света като квалифициран ветеринар. Междувременно г-жа Хол започва да се отваря към бъдещето си извън грижите за домакинството на йоркширските ветеринари. А докато войната с Германия се очертава като все по вероятна, Зигфрид се бори с болезнени спомени от собствения си опит по време на Първата световна войн, когато служи на фронта във Ветеринарния корпус на армията.

Пролетта на 1939 г.

Големи промени се случват в Скелдейл и всеки трябва да се научи как да се приспособи към тях. След като Зигфрид го прави съдружник, Джеймс настоява да поеме повече отговорност чрез новата схема на Министерството на земеделието за тестване на говедата за туберкулоза, но неочаквани предизвикателства рискуват да го тласнат до крайност. Когато назрява вероятността за Втора световна война, цялото семейство Скелдейл трябва да обмисли какво ще прави, независимо дали в Дароуби или другаде.

Дебютантът Никълъс Ралф се завръща в ролята на Джеймс Хериът, а Самуел Уест (Howards End) – като нестабилния му ментор, Зигфрид Фарнън. Анна Медли (In Bruges) отново е матриархът на Скелдейл Хаус, г-жа Хол, докато Кълъм Уудхаус (The Durrells) е бавно съзряващият брат на Зигфрид, Тристан. Рейчъл Шанън (носителка на Оскар за краткия филм The Silent Child, 2017 година) се завръща като месната фермерска дъщеря Хелън Алдерсън, заедно с ансамбъл от фермери, животни и съселяни, живеещи в Йоркшир Дейлс през 1930-те. 

Водещият сценарист и изпълнителен продуцент на трети сезон отново е Бен Ванстоун (The Last Kingdom). Брайън Пърсивал (Downton Abbey) остава водещ режисьор и изпълнителен продуцент, а на режисьорският стол отново сядат и Анди Хей, както и новото попълнение - Стивън Сваасанд, който режисира предпоследния епизод 6 и специалния Коледен епизод.

С дългоочакваната премиера на третия сезон на „За всички създания - големи и малки", всяка събота и неделя след 16:30 часа ние се връщаме назад към първите два сезона. Проследете всички събития в „Скелдейл Хаус", започвайки с пристигането на Джеймс Хериът в Йоркшир Дейлс, след като току-що е завършил Ветеринарния колеж в Глазгоу, и завършвайки там, където оставихме последно ветеринарите във втория сезон... с Джеймс, който предлага брак на Хелън! Втори шанс – маратон - в един уикенд на 5 и 6 ноември от 14:45 часа.