Акценти по FOX през февруари



Безкрайно небе, сезон 2
Премиера: 7 февруари от 22:00 часа
Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

Когато частните детективи Каси Дюeл и Джени Хойт се събират отново, за да разследват автомобилна катастрофа извън пределите на Хелена, Монтана, бързо откриват, че случаят е по-заплетен, отколкото изглежда. Докато разкриват мистерията на злополуката, пътищата им ще ги срещнат с група нищо неподозиращи тийнейджъри, познато лице от миналото на Джени, и безпощаден аутсайдер, решен на всяка цена да открие отговори.

В ролите:
Катрин Уиник като Джени Хойт
Кайли Бънбъри като Каси Дюeл
и др.

Закрилникът, сезон 2
Премиера: 10 февруари от 22:00 часа
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

В този изпълнен с екшън нов прочит на класическата поредица в главната роля влиза изключително талантливата Куин Латифа. Тя пресъздава образа на Робин, мистериозен бивш агент на ЦРУ, притежаващ широк набор от умения, нужни, за да защитава невинни хора, които отчаяно се нуждаят от помощ. Робин може на пръв поглед да изглежда като обикновена самотна майка, която отглежда своята дъщеря тийнейджърка, но когато съзре несправедливост, тя влиза в действие под прикритие като Закрилника – загадъчен пазител, който дава равен шанс на всички и носи справедливост на онези, които се нуждаят най-много от нея.

В ролите: 
Куин Латифа като Робин 
Адъм Голдбърг като Хари 
Крис Нот като Уилям 
и др.

911, сезон 5
Премиера: 15 февруари от 22:00 часа
Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

Началото на пети сезон от вълнуващата поредица „911“ ни отвежда при екипите за бързо реагиране, които този път се впускат в действие срещу серия от кибератаки, насочени към компютърни системи, кули за въздушен контрол и болници. В същото време масово прекъсване на електрозахранването на целия град причинява хаос в Лос Анджелис. Докато всичко това се случва, Атина се справя със спешен случай в семейството, Еди е изправен пред заплаха за здравето си, а нов оператор от кол центъра поема контрола.

В ролите:
Анджела Басет като Атина Грант
Питър Крaус като Боби Наш
Оливър Старк като Eвън „Бък“ Бъкли
Аиша Хиндс като Хенриета „Хен“ Уилсън
Кенет Чой като Хауи „Чимни“ Хан
Раян Гузман като Еди Диаз
Рокмънд Дънбар като Майкъл Грант
Дженифър Лав Хюит като Мад

Скорпион, сезон 4
Премиера: 24 февруари от 20:00 часа
Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

„Скорпион“ е динамична драма за ексцентричния гений Уолтър О`Брайън и неговия странен, но брилянтен екип, който осигурява защита срещу заплетените, високотехнологични заплахи на нашето време. Екипът на О`Брайън включва експерта по човешко поведение – Тоби Къртис, неговата съпруга Хепи Куин – феномен в областта на механиката, както и гуруто на статистическите данни – Силвестър Дод. Федералният агент Кейб Гало е удивен от начина, по който те обединяват изключителните си познания в областта на технологиите, за да разрешат умопомрачителни загадки. Тази чудата компания се чувства напълно комфортно един с друг, но светът и общуването извън този кръг е абсолютно неразбираем и сложен за тях. За тълкуването на му и приобщаването им към него, те разчитат на Пейдж Динийн. Тя има син вундеркинд на име Ралф, а наскоро е започнала и вълнуваща връзка с Уолтър. Тези изключителни умове са намерили идеалното работно място, на което могат да разгърнат потенциала си в разрешаването на национални кризи. Едновременно с това, те си помагат и в опитите си да се впишат в обществото.

В ролите:
Елиъс Гейбъл като Уолтър О`Брайън 
Катрин Макфий като Пейдж Динийн 
Eди Томас като Тоби Къртис
Джейдин Уонг като Хепи Куин
Ари Стидъм като Силвестър Дод
Робърт Патрик като Кейб Гало