Какво да очакваме по FOX Life и FOX Crime през февруари



FOX LIFE

Аз, вещицата, сезон 2
Премиера: 7 февруари от 21:00 часа
Излъчване: Всеки понеделник от 21:00 часа

Във втори сезон на „Аз, вещицата“ отново ще видим Матю и Даяна, които се крият във вълнуващия и опасен свят на Лондон през елизабетинската епоха. Там те ще трябва да открият могъща вещица, която да помогне на Даяна на овладее магическите си сили и да намерят загадъчната Книга на живота. В наши дни обаче враговете им не са ги забравили.

В ролите: Тереза Палмър, Матю Гууд

Специализантът, сезон 5
Премиера: 22 февруари от 22:00 часа
Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

Навлизайки в своя пети сезон, „Специализантът“ ще продължи да хвърля светлина върху ежедневния героизъм на здравните работници. Провокативната медицинска драма проследява живота на лекарите и медицинските сестри в болницата „Частейн Мемориъл“, които са изправени пред лични и професионални предизвикателства и се борят за живота и здравето на техните пациенти. В напрегнатия и емоционален нов сезон, залогът става все по-висок, докато докторите продължават да спасяват пациенти и да се противопоставят на корупцията в здравната система, като този път имат подкрепление.

В ролите:
Мат (Matt Czuchry) като д-р Конрад Хоукинс
Емили Ванкемп (Emily VanCamp) като д-р Николет Невин
Маниш Даял (Manish Dayal) като д-р Девън Правеш
Джейн Лийвс (Jane Leeves) като д-р Кит Вос
Брус Грийнууд (Bruce Greenwood) като д-р Рандолф Бел
и др.

Добрата битка, сезон 4
Премиера: 15 февруари от 18:00 часа
Излъчване: От понеделник до петък от 18:00 часа

В четвърти сезон на „Добрата битка“ кантората „Редик, Боузман и Локхарт“ се изправя пред предизвикателствата на една много различна среда. След като губят най-големия си клиент и името на основателя на фирмата им е опетнено, те са принудени да приемат предложението на голяма международна кантора да станат нейно дъщерно дружество. Сега всички техни решения могат да бъдат подлагани под съмнение от огромната фирма, която буквално е над тях. И макар новите собственици първоначално да изглеждат като добронамерени повелители, Даян Локхарт и колегите ѝ са изключително недоволни от загубата на независимостта си, като същевременно разследват появата на мистериозна „Бележка 618“. 

В ролите:
Кристин Барански (Даян Локхарт); 
Къш Джъмбо (Лука Куин); 
и др.


FOX CRIME

Макдоналд и Додс, сезон 2
Премиера: 10 февруари от 22:00 часа
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа

Амбициозният криминален инспектор Макдоналд заменя коварните улици на Лондон, за да се издигне в кариерата в живописния Бат. Макдоналд е костеливо и целеустремено ченге и   разрешава случаи чрез непреклонната сила на волята си. Когато ѝ се налага да си партнира с кроткия и смирен ветеран сержант Додс – костенурката за нейния заек – двамата моментално влизат в противоречие заради различните си подходи в работата и живота. Но много скоро изграждат едно бурно, забавно и много ефективно партньорство, като откриват, че когато става въпрос за разрешаване на мистерии, техните различия са най-голямата им сила. 

В ролите: Джейсън Уоткинс, Тала Гувея

Алекс Юго, сезон 4
Премиера: 4 февруари от 22:00 часа
Излъчване: Всеки петък от 22:00 часа

Алекс Юго е полицай със свободен дух, който разследва мистериозни случаи, в които планините играят интригуваща роля. Харизматичната му личност и смущаващи методи правят историите още по-завладяващи.

В ролите: Самюел льо Биан, Лионел Астие, и др.

Ван дер Волк, сезон 2
Премиера: 25 февруари от 22:00 часа
Излъчване: Всeки петък от 22:00 часа

Ван дер Волк и екипът му се завръщат за нова поредица от разследвания на убийства, случващи се на фона на зашеметяващия Амстердам. Втори сезон ще отведе международната си публика в още куп различни светове – от алтернативни артистични общности до тъмната страна на адвокатската професия и един сериен убиец, обсебен от философията; от заслепяващите витрини на диамантната търговия до раздорите в семейството, която я управлява; и от очарованието на света на класическата музика до тъмното сърце на секс трафика и тайна, която само Ван дер Волк може да отключи. Съвременни, заплетени случаи, допълнени от топлината, хумора и сплотеността на най-добрите следователи в Амстердам. 

В ролите: 
Марк Уорън, Мейми Маккой 

Полицаите от Чикаго, сезон 8
Премиера: 23 февруари от 21:00 часа
Излъчване: От понеделник до петък от 21:00 часа

Сержант Ханк Войт и разузнавателният му екип винаги са били водени по-скоро от своите правила, отколкото от законите. Тяхната цел е да защитят града си, използвайки уникални методи за залавянето на престъпници.

В ролите:  Джейсън Беге, Джеси Лий Софър

Лео Матей - Специален отряд, сезон 5-6
Премиера: 6 февруари от 13:00 часа
Излъчване: Всяка събота и неделя 13:00 часа

Лео Матей е капитан на специален отряд за защита на непълнолетни в Париж. Той е добре обучен и много състрадателен, но преди всичко е силно загрижен за безопасността и благополучието на децата и тинейджърите и ако трябва ще заобиколи нормите на закона заради тях.

Матей е израснал в приемни домове, след като е бил изоставен като дете. Неговата силна отдаденост да защитава непълнолетните е подбудена от личната му трагедия. Неговото единствено дете изчезва, когато е на 8 години, което го подтиква да се премести от криминална служба в Отряда за защита на деца. 8 години по-късно, разследване го отвежда до детето му, което е травмирано от дългите години на изолация. Сега Матей продължа да се занимава със специални разследвания...и отново се научава какво е да си баща. 

В ролите: Самюел льо Биан, Лионел Астие, и др.