TV1000 с обновен облик и още любими актьори в култови роли през декемвриТом Круз, Камерън Диас, Клинт Истууд, Джуди Денч и още киновеличия гастролират под обновеното лого на филмотечния канал.

От 8 декември най-утвърденият филмотечен ТВ канал на Балканите - TV1000, ще има обновено лого и цялостна визия в ефир. Viasat World актуализира облика на TV1000, за да отрази по-добре традицията на гледането на филми у дома, където можеш да преоткриваш класически холивудски хитове от последните 25 години от всички жанрове. 

Обновеното лого, заставките и съпъстващият пакет от елементи за социалните медии са разработени изцяло вътре в екипа от дизайнера Кийт Ливингстоун. Целта е да се сближи начина, по който традиционният ТВ канал изглежда в ефир, с ерата на социалните мрежи.

За създаването им като видеа, които достоверно пресъздават идентичността на канала, като същевременно дават пространство за развитие, Viasat World си партнира с парижкото студио 17 Mars. Използвайки като отправна точка огромното жанрово разнообразие на канала, студиото реши да се фокусира върху емблематичната звезда от логото на TV1000. Тя пътува през поредица от киновселени, всяка една от които представлява разпознаваем жанр със собствен графичен стил и звуков дизайн. Всяко видео завършва с осъвремененото лого на филмотечния канал – актуално, интригуващо, гостоприемно към всеки. 

Настъпи най-прекрасният период от годината! „Комедиен сезон“ на TV1000 събира едни от най-смешните филми с участието на някои от най-големите комедийни легенди за последните 25 години. Еди Мърфи изпълнява двойна задача - трупа килограми и се превръща в жена... Уил Фарел и момчетата му искат да докажат, че в "Новинарят" няма място за жени, а Оуен Уилсън и Винс Вон са "стажанти" във филма, който ги изстреля към холивудската слава. Сет Роугън и Джеймс Франко са на борда на "Ананас експрес“. 
Но най-важното: Камерън Диас и Аштън Кътчър проверяват максимата "Каквото се случи във Вегас... Да си остане във Вегас" – от 13 декември в 21:00 часа.

Можете да гледате Камерън и в компанията на Том Круз в „Истинска измама“ (Knight and Day), който не е просто комедия, а екшън комедия, в която повечето каскади са изпълнени от самите тях! 

Том Круз дебютира и с „Магнолия“ на Пол Томас Андерсън (номиниран 8 пъти за Оскар, включително за „Магнолия“, както и за „Ще се лее кръв“ с Даниел Дей Луис, който можете да очаквате по TV1000 в самото начало на 2022 г.) в елитната компания на Джулиан Мур, непрежалимия Филип Сиймур Хофман и още ред интересни кино имена в тази епична мозайка от взаимосвързани герои в търсене на любов, прошка и смисъл в долината Сан Фернандо. Междуколедно-новогодишно – от 27 декември в 22:00 часа. 

По това времето на годината - след 20 декември, след 21:00 часа, всяка вечер по TV1000,  звездите блестят най-ярко - Клинт Истууд в „Непростимо“ на 25 декември, Леонардо Ди Каприо в „Завръщането“ на 24 декември, Брад Пит в „Боен клуб“ на 23 декември, Оскар Айзък в „Рождество“ на 20 декември, Ръсел Кроу в „Ной“ на 26 декемри - звезден рояк от най-разпознаваемите и признати филмови звезди, събрани за епичен филмов сезон тези празници.

Не пропускайте „Колко е важно да бъдеш сериозен“ по текст на Оскар Уайлд. Филмът със създездие от кинолюбимци от Колин Фърт и Рубърт Еверет до Джуди Денч и Рийс Уидърспуун е по TV1000 от 5 декември, неделя, в 22:00 часа.