Aкцентите по FOX през ноември



Магнум, сезон 3
Премиера: 1 ноември от 20:00
Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 часа

Изключително динамичният модерен прочит на един от най-емблематичните сериали „Mагнум“ продължава да следва Томас Магнум, бивш морски тюлен, който се връща у дома от Афганистан, за да стане частен детектив в Хавай. Използвайки уменията, които е придобил в армията, Магнум разследва предизвикателни случаи с помощта на колегите си военни ветерани „Tи Cи“ Калвин и Орвил „Рик“ Райт, както и на бившия агент на MИ-6 Джулиет Хигинс. 

В ролите: 
Джей Eрнандез като Томас Магнум
Пердита Уийкс като Джулиет Хигинс
Закари Найтън като Рик

Кондор, сезон 1
Премиера: 23 ноември от 20:00 часа
Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 часа 

Базиран на романа на Джеймс Грейди „Шестте дни на Кондора“ и сценария „Трите дни на Кондора“, сериалът проследява историята на Джо (Макс Айрънс), млад анализатор от ЦРУ, който се натъква на план, застрашаващ живота на милиони хора. След като разбира, че в следствие на разкритията му всички колеги в офиса му са убити, напрежението ще принуди Джо да преосмисли кой е и на какво е способен, за да разбере истината. 

ТЕОРИЯ ЗА ГОЛЕМИЯ ВЗРИВ, сезон 11
Премиера: 7 ноември 
Излъчване: Всяка събота и неделя от 12:05 часа, три поредни епизода

Ленард и Шелдън са брилянтни физици и гении в лабораторията, но социалните контакти са истинско предизвикателство за тях. Красивата им съседка Пени се намесва, за да им помогне и да ги научи на някои важни неща за живота. Въпреки всичките им раздели и събирания в миналото, Ленард и Пени най-накрая се женят. Дори Шелдън открива своята половинка, сключвайки „Споразумение за връзка“ с невробиолога Ейми Фера Фаулър. Връзката им достига нов етап на развитие, след като той ѝ предлага брак. В свободното си време Ленард и Шелдън се забавляват като играят на фентъзи ролеви игри с техния непрестанно разрастващ се кръг от приятели, включващ колегите им учени Раджеш и Хауърд, както и очарователната съпруга на Хауърд – Бърнадет, която се адаптира към живота с малкото им момиченце Хейли. 

В ролите:
Джони Галеки като Ленард 
Джим Парсънс като Шелдън 
Кейли Куоко като Пени
Саймън Хелбърг като Хауърд 
Кунал Наяр като Раджеш
Маим Биалик като Ейми Фера Фаулър
Мелиса Рауч като Бърнадет

Кости, сезон 12
Премиера: 21 ноември 
Излъчване: Всяка събота и неделя от 17:10, три поредни епизода

Сезонът, състоящ се от 12 епизода, ще отдаде заслуженото на изобретателния сериал и ще доведе историите на Бренън, Буут и екипа на института и ЦРУ до финал, който ще даде възможност на най-верните фенове на шоуто да си вземат довиждане с тези незабравими герои. Зрителите ще изживеят сватба, ще проследят история за сериен убиец, и ще станат свидетели на изпитанията, пред които ще бъде изправен бракът на Бренън и Буут.

В ролите:
Емили Дешанел като д-р Бренън
Дейвид Бореанас като специален агент Сийли Буут
Микаела Конлин като Анджела Монтенегро
Ти Джей Тайн като д-р Джак Ходжинс