"За всички създания - големи и малки" се завръща по EPIC DRAMA с нов сезонРадушно посрещнатата ТВ адаптация на мемоарите-класика на йоркширския ветеринар Джеймс Хериот "За всички създания - големи и малки" се завръща с втори сезон и всички говорят за това! Преди година, първи сезон на стоплящата сърцето поредица бе посрещнат с възторжени ревюта и разби класацията по рейтинг на британския ТВ канал Channel 5. 

Новият сезон от 2021 г., който съвсем наскоро дебютира в UK вече е хит и получава оценки с по 5 звезди. ТВ критици на Острова го определят като “успокоителна чаша йоркширски чай“ и “жадуван ТВ тоник по пътя ни към постпандемичния живот ”.  

Втори сезон на "За всички създания - големи и малки" ще дебютира по Epic Drama в Централна и източна Европа в петъците от 21:15 часа от 12 ноември, а зрителите могат да очакват още очарователни истории от Дейлс с познатия ансамбъл фермери, животни и съграждани от Йоркшир от 1930-те. 

Продуциран от носителите на BAFTA и Златен глобус Playground, новият сезон ще посрещне в актьорския си състав известната английски акриса Патриша Ходж (Miranda, A Very English Scandal) като г-жа Хъмфри, симпатично ексцентричната стопанка на напудрения пекинез Трики Уу.

ТВ дебютантът Никълъс Ралф отново е в ролята на младия ветеринар  Джеймс Хериот, Самуел Уест (Mr. Selfridge, On Chesil Beach) е нетрадиционният ментор на Джеймс, Зигфрид Фарнън, Ана Медли (Deadwater Fell, Patrick Melrose) е матриархът на Скелдейл Хаус г-жа Хол, Кълъм Уудхаус (The Durrells) е блудният брат на Зигфрид Тристан Фарнън, а Рейчъл Шентън (Switched at Birth, White Gold) е независимата фермерска дъщеря Хелън Олдерсън. 

Към тях се присъединяват Дороти Аткинсън (Mum, Call the Midwife) като Диана Бромптън, чиято жизнерадостна натура привлича окото на Зигфрид Фарнън на местната танцова забава в Чърч Хол, както и Джеймс Флийт (The Vicar of Dibley, Belgravia) като полковник Мерик, впечатляващ военен и местен фермер. 

"За всички създания - големи и малки" е непреходна класика, обичана от поколения наред. Оригиналният сериал на ВВС, базиран на бестселърите на Джеймс Хериот, се излъчва в продължение на 90 епизода от 1978 г. чак до 1990 г. Книгите са продадени в 60 млн. копия по целия сват и така са се превърнали в глобален културен феномен с отдадени почитатели по цялото земно кълбо. 

С подчертан фокус върху общността и нейната важност в живота на всички ни, светът и духът на Хериот са много необходима противотрова на предизвикателствата на съвремието и ни напомнят, че да си част от една общност те прави нещо много по-голямо от теб сам по себе си. 

Втори сезон на "За всички създания - големи и малки" е с премиера по Epic Drama на 12 ноември, като шестте серии ще се излъчат в петъците от 21:15 до Бъдни вечер, когато е специалният Коледен епизод.  

Ако сте почитатели на този прекрасен сериал по Epic Drama, горещо ви препоръчваме истинската версия на тази история по Viasat Nature, наречена „Йоркширският ветеринар“ - в тази поредица съвременни ветеринари, някои обучени от действителния Джеймс Хериот, се грижат за животни в Йоркшир Дейлс. Епизоди на предаването „Йоркширският ветеринар“ се излъчват през ноември и декември.