Премиерите по AXN през октомври„В твоите ръце“ - за първи път в
България високорейтингов италиански,
медицински сериал и нов сезон на
„Добрият доктор“ през октомври по AXN!

          [1]

Създаден през 2020-та година, „В твоите ръце“ е вдъхновен от истинската история на д-р Пиерданте Пичони, чийто живот се променя напълно след инцидент и от отдаден лекар той става пациент, а от учител, се превръща в ученик - една човешка история за втория шанс и за трудния път към изкуплението.

Историята е разказана през погледа на д-р Андреа Фанти (Лука Арджентеро, „Яж, моли се и обичай“), блестящ ръководител на катедра по вътрешните болести, чийто животът се преобръща след черепно-мозъчна травма. Той оцелява, но губи памет за последните дванадесет години от живота си. Без спомените си, Андреа се събужда в напълно непознат свят, в който близките му са непознати, новите отношения се забравят, а неговите медицинските триумфи са почти безвъзвратно изгубени. Болницата е единствената място, в което се чувства като у дома си и където трябва да възстанови своя живот като пациент, съпруг, баща и в крайна сметка като лекар – едно дълго и трудно пътуване към собствената идентичност в търсене на отговор на въпроса „Кой съм аз?“

Като всяка процердурна драма, така и „В твоите ръце“ успоредно с пътуването на д-р Фанти държи на фокус и различни клинични случаи, също както и богатата сложност на болничния живот.

От 1 октимври, всеки петък от 21:00 ч. по един от общо шестнадесеттте едночасови епизода.

Веднага след премиерата на „В твоите ръце“ е и премиерата на четвъртия сезон на „Добрият доктор“, който също ще се излъчва всеки петък с два поредни епизода. Доктор Шон Мърфи продължава да е в центъра на събитията (Фреди Хаймор) - младият хирург с аутизъм и савант-синдром, който вече четвърта година се справя блестящо с тежката си професия в престижната болница „Св. Бонавентура“.

Създателят на сериала Дейвид Шор („Доктор Хаус“) споделя за връзката на новия сезон с пандемията COVID-19: „Вярвам, че би било фалшиво да не се занимаваме с това! Пандемията завладя всеки аспект от живота ни и това продължава вече достатъчно дълго време. Надявам се, че скоро светът ще се върне към това, което сме смятали за нормално, но просто би било нечестно да не се занимаваме с тази част от съвременната ни история. Ние сме шоу за обикновени хора, които правят героични неща. Въздействието на COVID-19 е изключително драматично, затова искахме да го представим с драматизма, който заслужава."