Aкценти по FOX LIFE и FOX CRIME през септември



FOX LIFE

Пожарникарите от Чикаго, сезон 1
Премиера: 13 септември от 18:00 часа
Излъчване: От понеделник до петък от 18:00 часа

Едва ли има по-напрегната, опасна и вълнуваща работа от тази на пожарникарите, спасителите и парамедиците от чикагската „Пожарна 51“. Това са смелите мъже и жени, които се впускат в опасностите, от които всички бягат. Но огромната отговорност в работата често рефлектира върху личния им живот. Напрежението и необходимостта да се вземат решения светкавично бързо понякога пораждат конфликти между членовете на групата. Когато трагедия отнеме един от техните животи, това води след себе си чувство на вина и упреци. Но настъпи ли часът за действие, всички загърбват различията и разногласията помежду си, застават един до друг и действат като едно голямо семейство. От наградения с „Еми“ продуцент Дик Улф.

В ролите: Джеси Спенсър, Т. Кини, Моника Реймънд, Чарли Барнет, Дейвид Ейгенберг и др.

Ани Ребъл, сезон 1
Премиера: 23 септември от 22:00 часа
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа

Вдъхновена от живота на Ерин Брокович в днешни дни, Ани „Ребъл“ Бело, е адвокат от работническата класа без юридическо образование. Тя е забавна, небрежна, брилянтна и безстрашна жена, отдадена на каузите, за които се бори и на хората, които обича. Когато Ребъл влиза в битка за нещо, в което вярва, тя е готова на всичко, за да спечели. 

В ролите: 
Кейти Сегал като Ани „Ребъл“ Бело 
Джон Корбет 
Лекс Скот Дейвис 
Даниела Гарсия 
Анди Гарсия 


FOX CRIME

Кралицата на Юга, сезон 5
Премиера: 6 септември от 22:00 часа
Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 часа
Времетраене:60 мин./ Жанр: Драма

В петия и последен сезон Тереса най-сетне да приема кралския си статут и всичко, което върви с него. Докато се опитва да запази моралните си устои непокътнати, като оставя сърцето си да води, ценностите ѝ започват да излагат на риск способността ѝ да остане на върха. Сега Тереса ще трябва да вземе трудни решения, свързани с най-близките си, докато търсенето ѝ за още по-голяма власт продължава.

В ролите: Алис Брага като Тереса

Кръгът Блечли, сезон 1
Премиера: 29 септември от 22:00 часа
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин./ Жанр: Криминален

С изключителен нюх за дешифриране на кодове и остри като бръснач разузнавателни умения, четири на пръв поглед обикновени жени се превръщат в следователи на поредица от зловещи убийства. Историите в този оригинален трилър се развиват на фона на следвоенен Лондон.

В ролите: Анна Максуел Мартин, Рейчъл Стърлинг


Алекса Кроу, сезон 2
Премиера: 23 септември от 22:00 часа
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин./ Жанр: Криминален

Когато непоколебимата Алекса Кроу пренася уникалните си детективски умения в Нова Зеландия, поредицата се завръща по-мащабна от всякога и надгражда топлотата, интригата, хумора и очарованието на австралийските серии. Алекса бързо се оказва въвлечена в разследването на нови мистериозни убийства, свързани с вълнуващи и опасни персонажи, които ще я предизвикват, ще опитват да я спрат и ще флиртуват с нея, а понякога дори ще застрашават, всичко, на което тя държи. 

Алекса може да има нови приятели и да изследва нови места, но животът ѝ продължава да е отдаден на разследването на убийства. Тя е готова отново да приложи с пълна сила изненадващите си детективски умения в името на доброто. 

В ролите: Люси Лоулес, Бърнард Къри


Военни престъпления: Ню Орлиънс, сезон 5
Премиера: 21 септември от 23:00 часа
Излъчване: От понеделник до четвъртък от 23:00 часа
Времетраене: 60 мин./ Жанр: Криминален

„Военни престъпления: Ню Орлиънс“ проследява дейността на местната служба, която разследва случаи, свързани с военни служители, в град, който е известен със своята музика, забавления и изобилие. Този колоритен град, който крие и тъмна страна, привлича почиващите военни като магнит, а когато нещата излязат извън контрол, екипът на специален агент Дуейн Прайд е там, за да демонстрира своя професионализъм.

В ролите: Скот Бакула, Лукас Блек