Акценти по FOX през августЖивите мъртви, сезон 11
Премиера: 23 август от 22:55 ч. 
Излъчване: Всеки понеделник от 22:55 ч. 
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

В предишния сезон на „Живите мъртви“ нашите оцелели се сблъскаха с демони от миналото и се изправиха пред нови заплахи. Приятелства и връзки бяха застрашени от нарастващите щети от апокалипсиса. 

Александрия е сериозно компрометирана. Останало е само бледо подобие на този дом и убежище, след касапницата и разрухата, нанесени от Шептящите. Сега всички, които живеят в Александрия, се борят да я реформират и да изхранят нарастващия брой жители. Сред тях са оцелелите от падането на Кралството и изгарянето на Хилтоп, както и Маги и новата ѝ група. В Александрия има повече хора, отколкото убежището може да изхрани и защити. Положението е много тежко, заради нарастващото напрежение, породено от минали събития. Между опустошените стени, желанието за самосъхранение заплашително расте и се надига на повърхността. 

Оцелелите трябва да осигурят повече храна, докато се опитват да възстановят Александрия, преди тя да се е разпаднала като безброй други общности, през които са преминавали през годините. Но откъде и как? По-изнервени, измъчени и гладни от всякога, те трябва да намерят дълбоко в себе си силата и устрема да защитят живота на децата си, дори това да означава да загубят своя собствен. 

Междувременно, без оцелелите в Александрия да подозират, Юджийн, Езекиел, Юмико и Принцесата все още са в плен на мистериозни войници, членове на мащабна и потайна групировка. 

Убивайки Ийв, сезон 1-3
Премиера: 3 август от 20:00 ч. 
Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 ч. 
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

Отегчена от работата си като агент в тайната разузнавателна служба на Великобритания, Ийв развива нездрав интерес към жените наемни убийци, тяхната психология и методи за извършване на престъпления. След прибързано и необмислено разследване зад кулисите на свидетел, за когото отговаря, тя е уволнена от MI5. За нейно щастие обаче е вербувана от тайна дивизия на MI6, която се занимава с търсенето на международния сериен убиец Виланел. Когато пътищата им се пресичат, Ийв открива, че имат повече допирни точки и членовете на тайните им обкръжения са по-свързани, отколкото е предполагала. Тя е обсебена от Виланел, която също толкова ентусиазирано отвръща на интереса ѝ. Така, в стремежа си отчаяно да разберат повече една за друга, двете жени започват да се фокусират все по-малко върху първоначалните си мисии. 

В ролите:
Джоди Коумър като Виланел, Сандра О като Ийв и др.