Акценти по FOX LIFE и FOX CRIME през август



FOX LIFE

Мама, сезон 8
Премиера: 7 август от 22:55 часа
Излъчване: Всяка събота и неделя от 22:55 часа, 
Времетраене: 30 мин./ Жанр: Комедия

Алисън Джени е в ролята на Бони в тази забавна и често сърцераздирателна комедия на продуцента Чък Лори. Бони трябва да се приспособи към живота без присъствието на дъщеря ѝ и бившата ѝ съквартирантка Кристи. С хаотично минало и нов празен дом, тя се опитва да се фокусира върху брака си с Адам и това, което иска да бъде в живота си като възрастен. Сега повече от всякога разчита на подкрепата на приятелите си – мъдрата Мардж, богата и понякога заблудена Джил, прекалено емоционалната Уенди и приемната сестра на Бони – Тами, която наскоро е излязла от затвора. Всички те си помагат взаимно, за да справят с всичко, което животът им поднася.

В ролите: Ана Фарис (Кристи), Алисън Джени (Бони), Джейми Пресли (Джил),
Бет Хол (Уенди), и др.

Невероятната плейлиста на Зои, сезон 2
Премиера: 31 август от 22:00 часа
Излъчване: Всеки вторник и сряда от 22:00 часа 
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Комедия

Втори сезон на сериала „Невероятната плейлиста на Зои“ продължава да изследва чувствата, които пазим дълбоко скрити в нас, човешкия импулс да бъдем свързани и неоспоримата лечебна сила на музиката и танца. След като преживяват трагедия Зои и семейство Кларк започват да приемат и да се адаптират към новия си начин на живот. Докато се справя с променената динамика на работното си място и в любовния си живот, музикалните сили на Зои продължават едновременно да усложняват и обогатяват мирогледа ѝ. Тя се опитва да преоткрие радостта и да се свърже с хората около нея.

В ролите: Джейн Леви, Скайлър Астин, Алекс Нюъл

FOX CRIME

Хъдсън и Рекс, сезон 2
Премиера: 12 август от 22:00 часа
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа 
Времетраене: 120 мин.
Жанр: Криминален

Отделът за борба с углавни престъпления на Сейнт Джон разполага с екип, който е добре обучен да се справя с всякакви ситуации - отвличания, убийства, случаи на заложници. Това, което ги отличава най-много обаче е партньорът на детектив Хъдсън и някога част от К-9 – кучето Рекс.

В ролите: Джон Риърдън, Майко Нгуен

Броукънуд, сезон 7
Премиера: 20 август от 22:00 часа
Излъчване: Всеки петък от 22:00 часа 
Времетраене: 120 мин.
Жанр: Криминален

Тази заплетена новозеландска мистерия проследява живота на следовател Майк Шепърд, който пристига в привидно спокойното градче Броукънуд с ретро кола, колекция от кънтри музика и множество бивши съпруги. Негова партньорка е следователката Кристин Симс, която обича да следва правилата и е с 15 години по-млада от колата му. Много скоро Шепърд осъзнава, че Броукънуд е град пълен с тайни и подозрения. 

В ролите: Нийл Риа, Фърн Съдърланд

Сивият кон, сезон 7
Премиера: 4 август от 22:00 часа
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа 
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Криминален

Базиран на едноименния роман на Агата Кристи, сериалът проследява историята на Марк Ийстърбрук, чието име фигурира в списък, открит в обувката на мъртва жена. Той започва да разследва как и защо името му е включено в този списък. Това го отвежда до „Сивият кон“ – домът на три предполагаеми вещици. 

В ролите: Руфъс Сюъл, Джорджина Кембъл