Фестивал на акулите по National Geographic Wild



National Geographic Wild увеличава морското вълнение този юли с ежегодния ФЕСТИВАЛ НА АКУЛИТЕ! Това лятно телевизионно събитие не е за изпускане и започва на 3 юли с премиерата на специалната продукция ПЛАЖЪТ НА АКУЛИТЕ С КРИС ХЕМСУЪРТ в 18 часа, следванa от първи епизод на новия сезон на КОГАТО АКУЛИТЕ АТАКУВАТ от 18:45 часа.

Продукцията ПЛАЖЪТ НА АКУЛИТЕ С КРИС ХЕМСУЪРТ следва световноизвестната филмова звезда, която се отправя на лична мисия, за да разследва как можем да живеем по-хармонично с акулите.

С фантастичен набор от програми, включващи разнообразие от премиерни продукции, часове обогатено съдържание и съкровищница с архивни кадри, ФЕСТИВАЛЪТ НА АКУЛИТЕ за поредна година поставя фокус върху завладяващата наука и зашеметяващи кинематографични изображения на тези върховни хищници.

Спиращите дъха оригинални продукции на National Geographic дават на зрителите поглед отблизо към едно от най-страховитите и често неразбрани същества в природата. Сред другите специални предавания, които предстои да бъдат излъчени, са НАПАДЕНИЕ НА АКУЛИ: ИСТОРИЯТА НА ПЕЙДЖ УИНТЪР, в което експерти разкриват подробностите около нападението над Уинтър и вдъхновяващата история за това как тийнейджърката остава защитник на акулите, както и поредицата, изпълнена с екшън – ИСТОРИИ С АКУЛИ, която разследва причудливото и любопитно поведение на акулите.

Очаквайте още премиерите на:

·       АКУЛА УБИЕЦ? – 10.07. от 18 часа

·       ИСТОРИИ С АКУЛИ – 17.07., с три епизода от 19 часа и на 24.07. , с два епизода отново от 19 часа

·       БАНДИТЕ НА АКУЛИТЕ – 18.07. от 18 часа

·       НАПАДЕНИЕ НА АКУЛИ: ИСТОРИЯТА НА ПЕЙДЖ УИНТЪР – 31.07. от 18 часа

·       КРОКОДИЛЪТ, КОЙТО ИЗЯДЕ БЯЛАТА АКУЛА – 31.07. от 19 часа