Акценти по FOX LIFE и FOX CRIME през юли



FOX LIFE

Невероятната плейлиста на Зои, сезон 1
Премиера: 13 юли от 22:00 часа
Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа, 
От 28 юли, всеки вторник и сряда от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Комедия

Зои е интелигентен програмист, който сe oпитва да си проправи път в технологичния свят на Сан Франциско. Внезапно, след неочаквано събитие, тя започва да чува най-съкровените мисли и желания на хората около нея чрез музика. Без да съзнават, те ѝ споделят чувствата си под формата на популярни песни, които единствено тя може да чуе. Първоначално това я кара да се осъмни в собствения си здрав разум и да се зачуди дали не полудява. Зои търси помощ от единствения човек, който според нея би могъл да ѝ помогне да си обясни какво се случва – съседът ѝ Мо, отдаден на музиката диджей. Благодарение на неговата подкрепа тя осъзнава какво се случва и разбира, че това проклятие всъщност може да се окаже една изключително прекрасна дарба. 

В ролите: Джейн Леви, Скайлър Астин, Алекс Нюъл

Първи срещи: Без цензура, сезон 2
Премиера: 14 юли от 14:15 часа
Излъчване: Oт понеделник до петък от 14:15 часа
Жанр: Риалити

В тази неподправено откровена, нережисирана поредица за срещите на сляпо, ще надникнем отблизо към радостите и неволите, част от модерните срещи. Всеки епизод ще представя истински първи срещи, които ще са придружени от забавните и искрени коментари на три двойки комедианти. Те ще споделят своите изключително смешни откровения и мнения за всяка неловка стъпка и всеки сгряващ сърцето момент на необвързаните по пътя към истинската любов. 

В ролите: Кара Конърс, Нина Паркър, Келси Дара 

Мама, сезон 7
Премиера: 18 юли от 22:55 часа
Излъчване: Събота и неделя от 22:55 часа
Жанр: Комедия

Ана Фарис и носителката на „Оскар“ и награда „Еми“- Алисън Джени са звездите в тази забавна и често сърцераздирателна комедия на продуцента Чък Лори („Теория за големия взрив“, „Младият Шелдън“). Кристи (Фарис) е вече трезва и е взела живота си в ръце. Въпреки това майка ѝ Бони (Джени) непрекъснато я тества, като поставя под съмнение нейното въздържание. Заедно като майка и дъщеря, те се опитват да поправят грешките си, за да изградят по-добро бъдеще за семейството си. И двете са там, където никога не са си представяли, че ще бъдат – Кристи е на път да стане адвокат, а Бони има прекрасна връзка с Адам, за когото наскоро се е омъжила. През цялото време те получават подкрепата на приятелите си от съюза на Анонимните алкохолици, включително мъдрата Мардж (Мими Кенеди), богата и понякога заблудена Джил (Джейми Пресли), както и на прекалено емоционалната Уенди (Бет Хол) и приемната сестра на Бони – Тами, която току-що е излязла от затвора. Всички те си помагат взаимно, за да справят с всичко, което животът им поднася. 

В ролите: Ана Фарис (Кристи), Алисън Джени (Бони), Джейми Пресли (Джил),
Бет Хол (Уенди), и др. 

FOX CRIME

Азбучни убийства 
Премиера: 7 юли от 22:00 часа
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма/Криминален 

Действието се развива през 1930 година, когато Англия е опасно разединена, а подозрението и омразата нарастват. Историята на сериала проследява работата на детектив Поаро, който се изправя срещу серийния убиец, познат като A.B.C. Смъртните случаи се увеличават, а единствената улика, която той открива на всяко местопрестъпление е копие на азбучен железопътен справочник. Разследванията на Поаро непрекъснато се осуетявани от този непреклоннен съперник, който е решен да го надхитри. Ако Поаро започне да  да играе по правилата и методите на врага, то неговия авторитет, почтеност, самоличност и минало ще бъдат застрашени. 

В ролите: Джон Малкович, Рупърт Гринт

Ченгетата от Пицофалконе, сезон 3
Премиера: 9 юли от 22:00 часа
Излъчване: Всеки петък от 22:00 часа
Времетраене:120 мин.
Жанр: Драма/Криминален 

В полицейския участъкa на Пицофалконе в Неапол е поставено ново начало. Уволнени са всички членове на разследващата група, след като са уличени в корупция. Сега има нова група детективи, както и нов комисар и началник. Новодошлите ченгета веднага са натоварени със задачата да разследват убийството на важна персона, за която говори целият град.

В ролите: Алесандро Гасман, Каролина Крешентини

Синя кръв, сезон 2
Премиера: 5 юли от 23:00 часа
Излъчване: От понеделник до четвъртък от 23:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма/Криминален 

Драматичният сериал „Синя кръв“ разказва историята на семейство с няколко поколения полицаи, отдадени на въдворяването на реда в Ню Йорк. Франк Рейгън е комисар в нюйоркската полиция, който оглавява както полицейското управление, така и фамилията Рейгън. Той ръководи еднакво дипломатично и умело и двете и съумява да запази самообладание дори когато е замесена политика – нещо, което е измъчвало смелия му баща Хенри по времето, когато той самият е заемал поста на комисар. Голямата гордост, но и тревога на Франк е най-големият му син, Дани – опитен детектив, човек отдаден на семейството и ветеран от войната в Ирак, който понякога прибягва към съмнителни тактики за разрешаването на случаи с партньора му. Ерин е една от жените в рода Рейгън. Тя е заместник-областен прокурор на Ню Йорк и често влиза в ролята на юридически компас за братята си и баща си. Освен това се грижи сама за дъщеря си, тийнейджърката Ники. Джейми е най-младият от фамилията Рейгън, завършил е право в Харвард и е „златното момче“ на семейството. Неспособен да се отрече от семейната традиция, той отказва доходоносна кариера като адвокат, за да стане полицай. Джейми открива приятел и съюзник в лицето на Еди, неговата партньорка, която го подкрепя и го държи нащрек. Нейните мотиви да стане полицай са много различни от неговите. След няколко години съвместна работа, Джейми и Еди най-сетне се отдават на силните си чувства един към друг и се сгодяват.

В ролите: Том Селек, Дони Уолбърг