Акценти по FOX през юли



Макгайвър, сезон 5
Премиера: 13 юли от 20:00 ч.
Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 ч. 
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма/Приключенски

„Макгайвър“, римейк на емблематичния сериал, е екшън-драма за двайсет и няколко годишния Ангъс „Мак“ Макгайвър (Лукас Тил), който създава тайна организация в рамките на американското правителство. Той използва невероятния си талант за нестандартно решаване на проблеми и обширните си научни познания, за да спасява човешки животи. Екипът му, част от който са непредвидимият компютърен хакер Райли Дейвис, съквартирантът на Мак Уилт Бозър, както и Мати Уебър – истинска легенда в сферата на тайните операции и директор във фондация „Феникс“, e нагърбен с изключително рисковани международни мисии. Макгайвър се грижи за спасяването на света, въоръжен само със своята съобразителност и с обикновени предмети като дъвка и кламер.

Манифест, сезон 3
Премиера: 13 юли от 23:50 часа
Излъчване: От понеделник до петък от 23:50 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

„Манифест“ се завръща с трети сезон, изпълнен с още драма, екшън и шокиращи разкрития, за да даде отговор на най-голямата загадка в сериала – какво се случи с пътниците на полет 828?
Когато полет номер 828 на „Монтего Еър“ каца безопасно след турбулентен, но рутинен полет, екипажът и пътниците могат да си отдъхнат. За тези няколко часа полет обаче светът е остарял с пет години, а семействата, приятелите и колегите на всички пътуващи в самолета вече са оплакали тяхната гибел и са продължили напред. 

Сега невъзможното се случва и всеки получава втори шанс. Сблъсъкът с новата реалност и задълбочаващата се мистерия около полета карат някои от завърналите се пътници да осъзнаят, че са предопределени за нещо по-голямо и значимо. Това неочаквано и емоционално житейско пътуване e изпълнено с надежда, любов и съдбовност. 

Изминала е една година от изненадващото завръщане на полет 828 и откриването на други мистериозно завърнали се. Докато семейство Стоун – Бен, Грейс, Микаела, Олив и Кал, се стреми да предпази приятелите си и да накара враговете си да вярват в невъзможното, нови предизвикателства ще поставят под съмнение доверието им един в друг и в предопределеността им. Сега е по-важно отвсякога да бъдат сплотени и да се подкрепят, защото каквото и да се случи, всичко е свързано. 

В ролите:
Мелиса Роксбърг като Микаела Стоун
Джош Далас като Бен Стоун
Дж. Р Рамирез като детектив Джаред Васкес
и др.

ТЕОРИЯ ЗА ГОЛЕМИЯ ВЗРИВ, сезон 6-7
Премиера: 11 юли 
Излъчване: Събота и неделя от 12:05 часа, четири поредни епизода
Времетраене: 30 мин.
Жанр: Комедия

Ленард и Шелдън са брилянти физици и гении в лабораторията, но социалните контакти са истинско предизвикателство за тях. Затова красивата им съседка Пени се намесва, за да им помогне и да ги научи на някои важни неща за живота. Докато Ленард прекарва дните си в търсене на любовта, Шелдън с охота посвещава времето си на видео разговори с неговата платонична партньорка Ейми Фера Фаулър или на игри на триизмерен Star Trek шах с тяхната непрестанно разрастващата се вселена от приятели, която включва учените Раджеш и Хауърд, както и съпругата на Хауърд, очарователния микробиолог Бърнадет. 

В ролите:
Джони Галеки (Johnny Galecki) като Ленард 
Джим Парсънс (Jim Parsons) като Шелдън 
Кейли Куоко (Kaley Cuoco) като Пени
Саймън Хелбърг (Simon Helberg) като Хауърд 
Кунал Наяр (Kunal Nayyar) като Раджеш
Маим Биалик (Mayim Bialik) като Ейми Фера Фаулър
Мелиса Рауч (Melissa Rauch) като Бърнадет