Нови над 75 хитови заглавия по TV1000 - от юни



 Международната медийна компания Viasat World, представяща в България ТВ каналите TV1000, TV1000 Русское кино, Epic Drama, Viasat History, Viasat Nature и Viasat Explore, обяви, че е сключила споразумение с  ViacomCBS Global Distribution Group, в чието портфолио са компании като Paramount Pictures, SHOWTIME Networks, Nickelodeon, MTV Entertainment Group и Miramax.

В резултат на сделката библиотеката на филмотечния TV1000 на Балканите ще се обогати с кинозаглавия на Paramount Pictures. Споразумението за балканския регион между разпространителя за Централна и източна Европа и голямото холивудско студио е за 76 заглавия или общо 154 часа филми.

От модерни класики до хитове в своя жанр като „Животът е прекрасен“, „Копланд“ и „Ема“, през трилър поредици като „Пръстенът“, до блокбастъри като „Терминатор: Генезис“ – предстоящата програма изглежда по-добре от всякога.

Някои от тези заглавия ще бъдат в ефир още през юни като „Как да си дресираш дракон“ е с премиера на 27 юни, неделя, от 15:20 часа, а „Ема“ – в същия ден, от 22:00 часа.

Как да си дресираш дракон
Неделя, 27 юни, в 15:20 ч.

Режисьор: Дийн Деблоа, Крис Сандърс
Година: 2010, САЩ

Злочест млад викинг, който иска да лови дракони, се сприятелява с млад дракон и разбира, че тези същества са различни от неговите очаквания.
Рубрика: От страниците на екрана
Всяка събота и неделя от 5 юни, в 22:00 ч.
Пренасяме магията от страниците на екрана този юни с невероятни филми по любими книги, от вълнуващи приключения през 18-ти в. до най-трогателната филмова адаптация на роман на Стивън кинг. Майсторско пресъздаване на истории и прекрасни филми от от страниците на екрана.

90 минути в рая
Понеделник, 21 юни, в 22:00 ч.
Режисьор: Майкъл Полиш
В ролите: Хейдън Кристенсен, Кейт Босуърт, Хъдсън Мийк, Боби Батсън, Елизабет Хънтър
Година: 2015, САЩ

Пастор Дон Пайпър, щастлив съпруг и баща, загива в автомобилна катастрофа. Деветдесет минути по-късно той се съживява и е откаран в болница. Той разкрива, че по време на смъртта си е посетил рая.

Кофти сделка
Понеделник, 28 юни, в 22:00 ч.
Режисьор: Кен Скот
В ролите: Винс Вон, Том Уилкинсън, Дейв Франко, Сиена Милър, Ник Фрост
Година: 2015, САЩ

Работлив собственик на малък бизнес и двамата му сътрудници пътуват до Европа, за да сключат най-важната сделка в живота си. Бизнес пътешествието излиза напълно извън контрол.