Акцентите по FOX през февруариБезкрайно небе, сезон 1
От 1 февруари 2021 г., понеделник @ 22:00 ч.
Премиера за територията
Драма/ 60 мин.

 „Безкрайно небе“, от забележителния разказвач Дейвид Кели („Големите малки лъжи“), е изпълнен с напрежение трилър, проследяващ историята на частните детективи Каси Дюeл и Коди Хойт, които работят заедно с неговата бивша съпруга и бивш полицай Джени Хойт по издирването на две сестри, отвлечени от шофьор на камион на отдалечена магистрала в Монтана. Когато се оказва, че това не са единствените момичета, изчезнали в района, те трябва да се надпреварват с времето, за да открият похитените, преди да е станало твърде късно.

В ролите:
Катрин Уиник като Джени Хойт
Кайли Бънбъри като Каси Дюeл
и др.

Киберсигурност, сезон 1
От 9 февруари 2021 г., вторник @ 22:00 ч.
Премиера за територията
Комедия/ 30 мин.

Дейвид Шуимър се завръща с първата си главна комедийна роля след „Приятели“ в тази остроумна съвременна комедия за работното място. Негов екранен партньор е актьорът и сценарист на сериала Ник Мохамед. Поредицата ще ни отведе в строго секретните коридори на най-важната шпионска служба на Великобритания, Централата на правителствените комуникации GCHQ, където ударен екип от анализатори, програмисти и хакери се бори на фронтовата линия срещу смъртоносната заплаха от кибертероризъм. Когато Джери (Шуимър), напорист мъжкар и агент на АНС, е зачислен към GCHQ, за да „помага“ на екипа с уникалните си прозрения, той тутакси започва да нарушава протоколите, подлудява новите си колеги, и като цяло се опитва да наложи своето виждане за специалните отношения между Великобритания и САЩ. Свеж, чудат и истерично смешен, сериалът ни представя загадъчния и изключително интелигентен  екип, работещ в сянка за нашата безопасност, като същевременно ни показва, че тези хора са не по-малко странни, объркани и некомпетентни от самите нас.

В ролите:
Дейвид Шуимър
Ник Мохамед
и др.

Чуждоземци, сезон 1
От 6 февруари 2021 г., събота @ 00:15 ч.
Премиера за територията
Комедия, анимация/ 30 мин.

Създаден от Джъстин Ройланд („Рик и Морти“) и Майк Макмеън („Рик и Морти“) сериалът представя екип от извънземни, които, в опита си да избягат от разрухата в родния си свят, се приземят аварийно в обзаведен, готов за обитаване дом в американско предградие. Те са разделени в мненията си за това дали Земята е ужасна или прекрасна. Корво и Юмюлак виждат само замърсяването, сляпото консуматорство и човешката уязвимост, докато Тери и Джеси са запленени от хората и тяхната телевизия, вредни храни и забавни неща. Тяхната мисия: да опазят Пупа, жив суперкомпютър, който един ден ще еволюира в истинската си форма, ще ги погълне и ще преобрази Земята.

В ролите:
Джъстин Ройланд като Корво
Томас Мидълдич като Тери
Шон Джамброун като Юмюлак
Мери Мак като Джеси


Черният списък, сезон 4
От 11 февруари 2021 г., понеделник - четвъртък @ 23:50 ч.
Премиера за канала
Драма, криминален/ 60 мин.

Беглецът Реймънд „Ред“ Редингтън (Джеймс Спейдър) се предава на ФБР и предлага помощта си в залавянето на някои от най-опасните престъпници в света, но само ако работи с агента новобранец Елизабет Кийн (Меган Буун). Докато преследват хората от „Черния списък“, той въвлича Лиз в сенчеста конспирация, обхващаща нейното минало, настояще и бъдеще.

В ролите:
Джеймс Спейдър като Реймънд „Ред“ Редингтън 
Меган Буун като Елизабет Кийн
и др.