Премиерите по NG през февруари



Европа отвисоко, сезон 2 (6 еп. x 60 мин.) 
Неделя, 7 февруари 2021 г. @ 22:00 ч.
Премиера през февруари

Тази поредица от зрелищни въздушни пътешествия ни представя едни от най-забележителните нации в света, както не са показвани досега. От Акропола в Гърция до строителството на най-дългия мост в света в Турция и гигантските ледоразбивачи на Финландия, тази документална продукция с всеобхватен достъп по въздух излага на показ традиции, иновации и открития, които продължават и до днес да оформят облика на модерните нации.

Нарковойни, сезон 1 (10 еп. x 60 мин.) 
Четвъртък, 4 февруари 2021 г. @ 23:00 ч.
Премиера през февруари

Латиноамериканските нарковойни излизат извън контрол. Въпреки похарчените за правоприлагане трилион долара и жертвите, възлизащи на 2,5 милиона, сега, повече от всякога, се произвеждат, пренасят и използват незаконни вещества. Тази поредица от 10 части ще ви представи интервюта и кадри, заснети с ключови играчи и от двете страни на закона. Тя изследвайки нарковойните, минали и настоящи, за да се опита да обясни причината за тях.

Северна Корея: В ума на един диктатор (2 еп. x 60 мин.) 
Вторник, 16 февруари 2021 г. @ 22:00 ч.
Премиера през февруари

Експерти ни предлагат поглед към ума на един диктатор, който се опитва да осигури бъдеще за своето дисфункционално владение, докато държи народа си под строг контрол.

Изгубените съкровища на Египет, сезон 2 (8 еп. x 60 мин.) 
Неделя, 21 февруари 2021 г. @ 21:00 ч.
Премиера през февруари

Египет е дом на най-богатия източник на археологически съкровища на Земята. В тази поредица камерите ни проследяват цял сезон на разкопки из Египет от екипи в челните редици на археологията. Докато пролазват под пирамиди, разкриват отдавна изгубени гробници и изравят мумии на три хиляди години, топ археолозите в света се надпреварват да отключат тайните на тази древна цивилизация.

Екстремни климатични явления, сезон 1 (8 еп. x 60 мин.) 
Сряда, 17 февруари 2021 г. @ 22:00 и 23:00 ч.
Премиера през февруари

Тази вълнуваща поредица разкрива някои от най-разтърсващите и запомнящи се моменти в ефир в света на метеорологията.

Епизодите съдържат най-екстремните метеорологични явления, уловени с камера. Ще се срещнем с оцелели, които са преодолели възможно най-коварните природни условия. Поредицата разкрива и нелеката задача на телевизионните метеоролози, които са на фронтовата линия. Понякога репортерът, който отразява историята, става част от нея.

Възходът на машините, сезон 2 (10 еп. x 60 мин.) 
Петък, 12 февруари 2021 г. @ 22:00 и 23:00 ч.
Премиера през февруари 

„Възходът на машините” използва компютърна анимация, за да разглоби на съставни части някои от най-забележителните машини в света и да разкрие необикновеното инженерство в сърцевината им. От най-големия мегакамион до един от най-бързите влакове в света, сериалът представя изключителните изобретения, скрити под повърхността на невероятни машини, даващи възможност на екипите, които ги управляват, пилотират и навигират, да се справят блестящо със задачите си. Тази поредица ще промени представите ни за машините около нас, като ни отведе във вътрешността на техния авангарден дизайн и изследва какво помага на тези елитни кораби, камиони, влакове и самолети да се издигнат над всички други машини.