Премиери по AXN през януариЗа многобройните фенове на русата фурия, „Кандис Реноар“ се завръща със седми сезон от 15-ти януари по AXN.

Поставила кариерата си в режим на готовност в последните 10 години, Кандис се връща на работа, но очевидно се чувства малко „ръждясала“. Въпреки очевидната съпротива на екипа си, тя е решена да превърне така наречените си слабости в силни страни, като разрешава най-сложните случаи благодарение на здравия си разум, свръхнаблюдателността си и практичната си природа, в съчетание с натовареното си ежедневие. Само Кандис може да хване убиец по химичния състав на продукт за почистване на прозорци или да определи часа на убийството по времето, достатъчно за приготвяне на един шиш-кeбап... Кандис е наивна, но само привидно, а да опитвате да устоите на чара ѝ е практически невъзможно!

Новият сериал, с който AXN ще започне годината е медицинският „Нощна смяна“, в който група от бивши армейски лекари, дават нощните смени в спешното отделение на болница „Мемориал Сан Антонио“ и правят всичко по силите си, за да помогнат на своите пациенти. Това, което се случва по време на техните смени е всичко друго, но не е обикновено! Използвайки изпитани на бойното поле медицински практики, лекарите се сблъскват с болничната бюрокрация по-често отколкото биха искали. Рисковете, които поемат, за да спасяват животи, често са на границата между героичното и импулсивното, но винаги си заслужават!

Гледайте по два премиерни епизода, всеки петък от 21:00 часа от 17-ти януари.