Старт на новия телевизионен сезон в каналите на Нова



И през новия телевизионен сезон тематичният филмов канал KINO NOVA подарява хитови продукции и световни заглавия за истинските киномани.

Премиерният турски сериал "Стая 309" покорява ефира на DIEMA FAMILY в края на септември, а всеки уикенд запазено място в програмата на канала имат премиерни немски романтични филми.

Феновете на детективски истории могат да гледат премиерни сезони на обичания сериал "Комисар Рекс" всяка делнична вечер по DIEMA.

За първи път тази есен праймтайм програмата на NOVA ще предложи на зрителите в рамките на един сезон три от най-високорейтинговитепродукции на телевизионния пазар в България. Сред тях са голямото музикално приключение, наречено X Factor, и най-романтичната версия на VIP Brotherдосега, чиито стартове са планирани съответно за 10 и 11 септември от 20.00 ч.

„Чуждо тяло” е името на четвъртия сезон на „Откраднат живот“, който почитателите на качествените български филми и сериали ще имат възможността да гледат от 12 септември, също от 20.00 ч. Един от най-харесваните български актьори –Юлиан Вергов, е новото лице, което ще прекрачи прага на МБАЛ „Св.Кирил”, за да преобърне живота на главните герои в сериала.

На 7 септември от 9.30 ч., след ползотворна лятна ваканция, се завръща предаването „На кафе“, а водещата Гала ще е с различна визия и в обновено студио.

„Часът на Милен Цветков“, риалити сериалът “София -Ден и Нощ”, шоуто без аналог „Господари на ефира” и обичаните телевизионни игри „Семейни войни” и „Сделка или не”, ще допълнят разнообразната и богата на жанрове и предавания програмна схема на NOVA тази есен.