Ново и различно лято с eTV

Бърза поредица промени започна в регионалната телевизия, доскоро позната като „Аида-Хасково“. Зрителите вече виждат на екран новото лого, с което регионалният канал официално става eTV.

Запазва се 12-часовото излъчване на програмата. Ще продължим да виждаме на екран новинарските емисии с Аделина Георгиева и Мариета Вълчева в обичайните часове - 19:30, 21:00 и 23:00. От новинарския екип излезе Нели Вълканова, която по официална информация ще се посвети на бизнеса си с цветя. Ади предстои до дни да излезе в голяма отпуска, която ще прекара с децата си. В очакване сме на екрана и на терена да се появят нови лица. 

Комедия, драма, мюзикъл. Anjaana Anjaani - Непознат, Непозната. Премиера в Индия - октомври 2010, скоро по eTV

 

Лятото на eTV ще е ярко, емоционално и доста уникално. Защото в киновечерите веднъж седмично ще гледаме нови индийски филми. Според дистрибутора им, единствено eTV има правата в България и това е наистина уникална възможност за зрителите. Забавен сюжет, красиви цветове, високо качество и всичко останало, с което Боливуд може да ни разплаче или разсмее, ще го имаме по eTV. Итова не е всичко. Филмите, с които се подготвя каналът за лятото включват също избрани нови заглавия от европейското кино.

Три руски сериала, премиерите на които са били в Русия през 2012 год., ще могат да проследят зрителите на eTV. Според заложеното в програмата, предстои и една нашумяла поредица, която ще зарадва ценителите на документалното кино в най-скоро време.

Очаквайте неочакваното по eTV и не пропускайте да се информирате на сайтаhttp://www.etv.bg/